Qui som


ŇPTICA POBLENOU

Ňptica Poble Nou, Som un centre de salut visual localitzat a Poblenou de Pineda de Mar des de l’any 2005.

El nostre objectiu principal és proporcionar una visió ňptima i confortable als nostres pacients, i per aixň disposem d’un gabinet optomčtric amb instruments d’última generació i realitzem formació continuada per a poder estar sempre al dia de les últimes novetats.

A l’Ňptica Poblenou ens hem especialitzat en Terŕpia Visuals amb la qual millorem les capacitats visuals dels pacients. Treballem sobretot problemes d’aprenentatge relacionats amb la visió com pot ser una mala ortografia, velocitat i comprensió lectora baixes o dificultats a l’hora de memoritzar o copiar textos.

Disposem d’un Topňgraf amb el qual adaptem lents de contacte personalitzades, RPG, ORTO-K, lents de contacte semiesclerals i lents de contacte per a cňrnies irregulars i queratocons.

Som una ňptica de proximitat que cuidem el detall buscant la millor solució ňptica i/o optomčtrica per els nostres pacients. Col·laborem també amb entitats socials del barri.

Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información

Catŕleg


Marco Motta Lilu Lilu Colors Free Lance y Free Lance Surfer Edition G Sport Activa Plus Hydrolens

Segueix-nos


Facebook

Contacte


  • ÒPTICA POBLE NOU

  • Avda. Hispanitat, 17-19

    08397 PINEDA DE MAR (Barcelona)

  • Tel. 937 661 269

  • [email protected]