Ortoqueratologia


L'ortoqueratología és una tècnica que ens permet tenir una bona visió sense haver de portar ulleres ni lents de contacte durant el dia, només és necessari portar mentre dormim unes lents de contacte especials. La còrnia canvia de forma durant les hores de son per l’efecte d’aquesta lent d’una manera segura, efectiva i totalment reversible.

Aquest tractament està especialment indicat en usuaris que tenen sequedat ocular amb les seves lents de contacte habituals, per a persones que degut a la seva professió o pràctica esportiva no volen portar ulleres ni lents de contacte durant el dia i per a joves que tenen un augment progressiu de la miopia, ja que segons es demostra en estudis realitzats, l’augment de la miopia disminueix en usuaris d’aquesta técnica, contribuint a que possibles complicacions que deriven de tenir una miopia més elevada es pugui tenir un major control sobre elles.

Usamos cookies propias y de terceros que entre otras cosas recogen datos sobre sus hábitos de navegación para mostrarle publicidad personalizada y realizar análisis de uso de nuestro sitio.
Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. OK Más información

Catàleg


Marco Motta Lilu Lilu Colors Free Lance y Free Lance Surfer Edition G Sport Activa Plus Hydrolens

Segueix-nos


Facebook

Contacte


  • ÒPTICA POBLE NOU

  • Avda. Hispanitat, 17-19

    08397 PINEDA DE MAR (Barcelona)

  • Tel. 937 661 269

  • [email protected]